När du vill ha mycket för pengarna

 

Olby-vagnen är alternativet för dig som vill ha mycket för pengarna. Tankvagnens unika byggnadssätt ger en låg tyngdpunkt och goda transportegenskaper.

En skräddarsydd produktion gör att kunden enbart betalar för det de verkligen har behov av. Tankvagnen kan i efterhand tillläggsutrustas om behovet skulle förändras. Detta tillsammans med vår kompletta serviceorganisation gör att produkten håller även till nästa generation.

Trygga investeringar hänger intimt samman med en stark serviceorganisation. Vi vet värdet av att få just den service som du behöver, när du behöver den. Genom vårt nätverk av återförsäljare kan vi alltid erbjuda rätt och snabb service. I de fallen våra återförsäljare inte kan lösa ett akut problem står vi redo att rycka ut med egna
servicetekniker året om.

Som ett led i vår höga serviceambition tar vi gärna en diskussion om hur ni bäst använder Er maskinpark. Små förbättringar i underhåll kan ge stora effekter för att optimera jordbrukets produktivitet under högsäsong. Du kan alltid lita på att vi har just den reservdelen som du behöver för att hålla din maskin i topptrim.

 

Nerladdningar

Följ oss på sociala medier

BESÖKSADRESS

Ranaverken AB
Köpmansgatan 48-49
534 92 TRÅVAD

POSTADRESS

Ranaverken AB
Box133
534 23 VARA

 

KONTAKT

Tel: 0512-292 36
Fax: 0512-202 05
info@lkverkstad.se