En ny generation av Cobra pumpar

 

Det sägs att man inte ska ändra på ett vinnande koncept. Ändå är det precis det vi har gjort. Vår nya generation av Cobra modeller ökar säkerheten mot läckage och minskar underhållsbehovet. Samtidigt som dem ger bättre flöde och tryckegenskaper, så att du kan pumpa högre, längre och mer med samma låga vikt och flexibilitet som på tidigare modeller.

 

Vår nya pump generation:

  • Ger bättre flöde och tryckegenskaper, så att du kan pumpa högre, längre och mer
  • Ökar säkerheten mot läckage
  • Minskar risken för igensättning och driftstopp
  • Minskat underhållsbehov
  • Samma låga vikt och flexibilitet

Vad tycker våra kunder?

 

Mer än 10 000 sålda cobra pumpar måste betyda något! Cobra pumpen används i gödselbrunnar, slambilar, gruvor, reningsverk och i diken runt om i hela norra Europa. Tillsammans med våra kunder har vi utvecklat en pump för det tuffa nordiska klimatet

Den enda pumpen vi använder

Vi har haft vår Cobra 90 i snart 20 år till allt från länspumpning till slamsugning och den är perfekt. Den klarar torrkörning så man kan börja pumpa direkt, fastnar en sten kör man den bara baklänges. Smidig att bara  lägga ner i skopan och ta med sig.

STEFAN BARKIN

BARKINS ENTREPRENAD

Perfekt när det krisar sig

Min Cobra pump fungerar som en reservpump. Jag ville ha en kompakt, smidig och lätthanterlig pump, för att snabbt kunna pumpa ur kulverten om den fasta krånglar. Cobran börjar pumpa direkt och är lätt att underhålla,  för mig  funkar den perfekt!

MATHIAS BÖRJESSON

LANTBRUKARE

Cobra 30

Är mycket lätthanterlig tack vare sin låga vikt. De goda tryckegenskaperna gör att du kan pumpa högt och långt  utan minskad kapacitet. Pumpen är främst avsedd för t.ex. vatten, urin och länspumpning.

Cobra 100

Vår mellanpump, med bra tryck och pumpkapacitet som klarar av att pumpa högt och långt. Anpassad för medel kontaminerade vätskor med fast material. Pumpen är avsedd för vatten, urin och lättare slam/flytgödsel.

Cobra 200

Vår största handhållna pump med mycket hög kapacitet, anpassad för att klara av kraftigt kontaminerade vätskor med hög andel fast material. Pumpen är anpassad för slam/flytgödsel och andra kontaminerade vätskor

Nerladdningar

BESÖKSADRESS

Ranaverken AB
Köpmansgatan 48-49
534 92 TRÅVAD

POSTADRESS

Ranaverken AB
Box133
534 23 VARA

 

KONTAKT

Tel: 0512-292 36
Fax: 0512-202 05
info@lkverkstad.se