VI ÄR ETT FÖRETAG AV BÖNDER

Vi tror passionerat att landsbygden är en plats där människor måste kunna bo och verka. För att det ska fungera krävs att det finns jobb. Därför hittar du oss mitt i den västgötska myllan.

1962-2014

Med mer än 100 anställda och en verksamhet som vilar på 50 års erfarenhet står vi på en solid grund. Att vi dessutom har högsta kreditvärdighet gör att vi kan agera långsiktigt i våra satsningar. Stabiliteten är något som gagnar vår relation till både kunder och leverantörer.

Fakta

Startår 1962
Huvudkontor och
produktion Tråvad
VD Per Fahlgren
Antal medarbetare 100 st
Omsättning 320 MSEK
Marknad Norden

Kort om oss

Vi är ett familjeägt företag som ligger mitt på den Västgötska slätten och mitt i det svenska jordbrukssamhället. Många av oss som jobbar med konstruktion, tillverkning och montering jobbar med lantbruket vid sidan om eller under delar av året.

Närheten till ett levande jordbrukssamhälle ger oss möjligheten att alltid pröva våra produkter i nära samarbete med traktens lantbrukare under realistiska förhållanden. Det är en förutsättning för att vi ska kunna utveckla flexiblare, kraftfullare och effektivare maskiner för flytgödselhantering.

Ständig förbättring är en självklarhet. Genom vårt kvalitetssystem har vi skapat riktlinjer för hur vi ansvarsfullt hanterar produktionens hela förlopp. För att upprätthålla en god kunskap om företagets kontrollfunktioner genomför vi kontinuerligt licensieringar och utbildningar hos våra medarbetare. Det garanterar god svetsarkvalitet, ytbehandling och montage på våra produkter. Kvalitetstänket ska nå ut i samtliga företagets förgreningar så att vi verkar utifrån samma grundsyn.

Grön hänsyn

Är något som präglar hela vår arbetsprocess. Miljöcertifieringen enligt ISO 14001 stödjer en struktur för att tänka grönt i både inköp, tillverkning och montage en bra strategi både nu och i framtiden.

Kvalitet & Säkerhet

Vi är stolta över att tillverka produkter med CE-märkning. En garanti för att vi lever upp till en hög standard, som borgar för kvalitet och säkerhet.

En del av något större

LK Verkstad är en del av Ranaverken AB, våra maskiner säljs uteslutande genom Lantmännen Maskin.

Det är stabilt

Vår höga kreditvärdighet gör att vi kan agera långsiktigt i våra satsningar. Stabiliteten är något som gagnar vår relation till både kunder och leverantörer.

BESÖKSADRESS

Ranaverken AB
Köpmansgatan 48-49
534 92 TRÅVAD

POSTADRESS

Ranaverken AB
Box133
534 23 VARA

 

KONTAKT

Tel: 0512-292 36
Fax: 0512-202 05
info@lkverkstad.se